Mai-Tri Methode®

Mai-Tri is een diep reinigende en harmoniserende energetische methode die helpt bij het verwijderen van diepgewortelde onderbewuste blokkades, wat kan resulteren in een zalig gevoel van lichtheid, balans en algeheel welzijn. Wat specifiek is voor de Mai-Tri methode is het vermogen om de meest subtiele (en veelal onbewust ervaren) lagen van ons bestaan te bereiken. Met de subtiele lagen wordt bedoeld; de energetische lagen of lichamen, die volgens de filosofie van de Yoga naast ons fysieke lichaam ook aanwezig zijn en waar onder andere onbewuste reacties, emoties en automatische denkpatronen zijn opgeslagen. Mai-Tri kan een goede ondersteuning zijn voor mensen die zich (gedeeltelijk) bewust zijn van bepaalde hardnekkige patronen in henzelf die zich manifesteren door steeds terugkerende negatieve ervaringen in het leven, en deze patronen maar niet kunnen doorbreken.

Maar ook bij een gevoel van algehele onrust, constant piekeren, acute en langdurige stress, neerslachtigheid, emotionele instabiliteit, burn-out, onverwerkte trauma’s, kan Mai-Tri ondersteuning bieden.

Met de empowerment van Mohanji kunnen Mai-Tri-beoefenaars helpen om diepgewortelde indrukken los te laten, die, indien onbehandeld, lichamelijke en mentale problemen kunnen veroorzaken. Diepgewortelde indrukken kunnen zijn; trauma’s of heftige gebeurtenissen uit het verleden, waarbij emoties opgeslagen worden die daar verband mee hielden en elke keer weer opnieuw naar boven kunnen komen bij bepaalde situaties of omstandigheden. Mai-Tri kan zorgen voor zelfgenezing en herstel van de innerlijke balans, zoveel als karmisch is toegestaan.

Om de energie uitwisseling zo puur en krachtig mogelijk te houden wordt de helft van de inkomsten die gegenereerd wordt uit de Mai-Tri behandelingen, zonder uitzondering besteed aan voedselvoorziening projecten voor mens en dier (voedseldonaties aan onder andere de voedselbank, en dierenasielen.

Meer informatie over de Mai-Tri Methode® kunt u vinden op:
https://mohanji.nl/mai-tri-methode/